top of page
WORKSHOPS

Bij Groomer Academie v.z.w. hebben we de ambitie om iedereen die een workshop bijwoont, een 'AHA MOMENT' te bezorgen.

Dit geldt zeker voor workshops waarvoor we gerenommeerde gastdocenten uit binnen- en buitenland uitnodigen.

De inhoud van onze workshops varieert van rasspecifieke verzorging tot moderne knip- of trimtechnieken,

maar kan ook gaan over productkennis of management skills. 

De bedoeling is om je meer - of een beter - inzicht te geven in een bepaald aspect binnen het vakgebied huisdierverzorging.

De meeste workshops zijn bedoeld voor professionele trimmers en student trimmers.  Maar ook workshops speciaal opgezet voor particulieren, fokkers of handlers zullen in de toekomst aan bod komen.

Workshops Agenda

 • Alles over shampoos - ONLINE
  wo 07 jun.
  Alles over Shampoos - ONLINE
  'Alles over Shampoos' - een ONLINE workshop! Peter Vanzeer geeft in deze Zoom meeting uitleg en informatie over alles wat je eigenlijk zou moeten weten over shampoos en andere haarverzorgingsproducten. Deze workshop gaat niet over merken, wel over de inhoud. organisatie: GroomerAcademie
 • Product Info - ONLINE
  wo 14 jun.
  Zoom Meeting
  Tijdens deze gratis online infosessie kom je meer te weten over de verzorgingsproducten van Hownd, Petuxe, Doglyness en Philosophia Pet Wellness zodat je ermee aan de slag kan in je trimsalon of er efficiënter mee kan werken als je de producten al kent.
 • Shampoo Test Dag
  Meerdere datums
  zo 18 jun.
  Beringen
  Op regelmatige basis organiseren we een Test Dag voor shampoos en andere verzorgingsproducten. We doen dit in samenwerking met Groomer en Sensei Nederland. Je leert o.a. werken met de producten van Hownd, Petuxe, Doglyness en Philosophia Pet Wellness.
bottom of page