top of page

Wie zijn wij?

Onze honden

IMG_20190703_142758_edited_edited.jpg

Peter Vanzeer

  • Facebook Social Icon

Peter Vanzeer kreeg de trimmicrobe over van zijn vrouw Els.  Gefascineerd door ruwharige vachten, startte Peter met het fokken en showen van eerst Welsh terriers en later ook Ierse terriers en Kerry Blue terriers onder de kennelnaam "Made for Friends".  Na enkele jaren opende hij een dierenspeciaalzaak met trimsalon in Leopoldsburg.  10 jaar later volgde een verhuis naar Paal-Beringen, waar op 1 locatie kennel,  pension en trimsalon konden gecombineerd worden.  

Peter begeleidt de cursisten van Groomer Academie v.z.w. in de praktijk en verzorgt de theorielessen voor Groomer Academie vzw.  

IMG_20180322_114153_Bokeh_edited.jpg

Els Tuerlinckx

  • Facebook Social Icon

Els Tuerlinckx is oprichter/eigenaar van Groomer.  Na haar opleiding hondentrimmer starte zij in 1993 met een eigen hondenkapsalon in Heusden-Zolder.  Zij is gefascineerd door en gespecialiseerd in de verzorging van langharige vachten.  Zo kwam zij ook in contact met producenten van natuurlijke verzorgingsproducten voor huisdieren.  Els verdeelt nu o.a. Hownd, Petuxe en verzorgingsproducten van Colin Taylor Grooming over de BeNeLux en Europa.  Ze is tevens de drijvende kracht achter Groomer Academie v.z.w., waarvan zij het administratief gedeelte voor haar rekening neemt.

bottom of page